Melemo ea papatso ea litaba

Korea Data Forum Fosters Collaboration and Growth
Post Reply
makos510

Melemo ea papatso ea litaba

Post by makos510 »

EU ke Moetapele oa Ts'ireletso ea Lintlha, 'me US e kanna ea Latela Sephetho

EU e behile lebelo ha ho tluoa tabeng ea ts'ireletso ea data, e tlileng e le phomolo e amohelehang ho ba bangata, haholo-holo ka mor'a hore Cambridge Analytica scandal scandal ho hlahisa boinotši ba marang-rang .

Ka lebaka la sena, congress ea US e se e ntse e nahana ka ho ken Lintlha tsa Telemarketing ya ts'ebetsong ea bona e lekanang le GDPR , 'me ba bangata ba tšehetsa sena, ho akarelletsa le Tim Cook ea Apple .

E Rate Kapa U E Hloe, GDPR e Mona ho Lula

Re ntse re le matsatsing a pele a GDPR, mme ho sa tsotelehe hore na maikutlo a hau mabapi le melaoana ea ts'ireletso ea data e ka ba efe, e beha tataiso e hlakileng ea hore ba bang ba e latele haufinyane.

Image

Molekane ea nepahetseng oa thelefono le oa ho bapatsa a ka thusa lik'hamphani tse batlang ho atleha lefatšeng lena le lecha le sa tloaelehang. GCL Direct ke setsi sa B2B se nang le boiphihlelo ba lilemo tse fetang 27 khoebong ea mehala le mebaraka, 'me se ka u fa lits'ebeletso tseo u li hlokang ha o ntse o netefatsa hore ha o oele GDPR. Ho fumana lintlha tse ling mabapi le hore na re bo-mang, re etsa eng, le hore na re ka u thusa joang, ka kopo ikopanye le rona kajeno .

Joalo ka 'Mapatsi oa B2B, u tobana le mathata a fapaneng - ho tloha ho nts'etsopele ea litaba tse hohelang ho isa tšebelisong e nepahetseng ea tekanyetso e lekanyelitsoeng. E 'ngoe ea mathata a mantlha ao u nang le ona ( le 48% ea barekisi ba bang ba B2B ) ke ho hlahisa li-lead. Hore na ke khaello ea thahasello kapa tekanyetso ea chelete, ke bothata ba letsatsi le letsatsi ho hoka moetapele le ho ba fetola moreki. Mohato oa pele oa ho rarolla bothata bona ke ho etsa bonnete ba hore o sebelisa liteishene tsa papatso tsa B2B tse sebetsang hantle haholo.
Post Reply